Op reis, met mijn medefotografen

fotografie

De fotocursus is klaar, ik heb bet mijn laatste activiteit gedaan. Daarvoor moest ik feedback geven het eindproject van negen andere cursisten. Zo werd ik meegenomen door mijn medefotograven en heb geleerd hoe zij naar de wereld keken. In hun series heb ik het volgende ontdekt.

  • Enorme bomen in een natuurpark in America.
  • Openhartige portretten van arbeiders in India.
  • Dansers, muzikanten en toneelspelers uit Londen
  • Landschappen gemaakt in de achtertuin, maar bijgekleurd tot dromen.
  • Beschouwende portretten van burgers uit Venezuela.
  • Een uitgekiende studie van een citroen.

Mijn eigen opdracht heb ik ook ingeleverd. Nu moet ik wachten op de reacties van de anderen. Mijn onderwerp was Culemborg. Ik ben benieuwd wat ze zeggen (al weet ik al dat sommigen denken dat het in Frankrijk ligt).

Vorige Volgende